FUTURE FRIDAY
Het voetbalseizoen mag er dan misschien wel opzitten, maar aan de Gestelsedijk zitten we niet stil. We zijn volop bezig met de voorbereidingen op ons jubileumseizoen ’22-’23. Het jaar waarin de club 90 jaar zal bestaan. Met Future Friday willen we jullie wekelijks op de hoogte houden van de werken die aan de gang zijn op de club.

STADION:

We blijven hard werken aan het stadion. De vloer op de hoofdtribune wordt momenteel vernieuwd. Er wordt een antisliplaag aangelegd om de veiligheid te verhogen.

Verder wordt de boarding in het stadion volledig vernieuwd. In ons jubilieumseizoen zullen we in een volledig groenwit stadion spelen. Met deze vernieuwing willen we onze club een modernere en professionelere uitstraling geven.

VELDEN:
Ook aan de velden blijven we hard werken. Het B-veld en plein 6 zijn ondertussen ingezaaid. Laat het gras nu maar groeien!

NIEUW LOGO:
Er wordt volop gestemd voor het nieuwe logo voor volgend seizoen. We organiseerden afgelopen week twee fysieke stemmomenten waarop de fans hun input konden geven.

Zaterdag trekken we de stad in en zullen we aanwezig zijn in de Kerkstraat. Ook volgende week woensdag zullen we in de stad rondlopen tijdens de wekelijkse markt zodat je daar je stem kan uitbrengen. Stemmen kan ook online tot en met 16 mei via onze website.