Vanavond om 20u nemen we het op tegen SK Beveren. Kunnen we na de knappe 0-3-overwinning op Jong Genk bevestigen met opnieuw een driepunter tegen Beveren?

Twee uur voor de wedstrijd opent naast de Henders&Hazel-tribune de vernieuwde Fan Forest. Vanaf 18u is er een DJ, de pintjes zullen koud staan en enkele LSK-Legends komen voor de wedstrijd langs. Kom op tijd want tussen 18u en 19u zijn de drankjes 2+1 gratis!

Ook zal je in de vernieuwde Fan Forest jouw LSK-truitje kunnen kopen voor 60 euro! Zowel de thuis- als uittruitjes zullen verkrijgbaar zijn. LET OP: Als abonnees krijg je 10 euro korting op de fysieke aankoop van je truitje. De truitjes die online al aangekocht werden, zullen eind volgende week beschikbaar zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om je abonnement te komen ophalen aan de loketten.

900 vaste fans voor 90 jaar Lommel SK

We kunnen voor dit seizoen al rekenen op een brede steun, maar dagen jullie graag verder uit. We zijn er bijna, maar we zouden zo nel mogelijk 900 vaste supporters aan onze zijde willen hebben!

Naast de reguliere voordelen voor abonnees, hebben wij een mooi pakket aan prijzen samengesteld die verloot worden onder abonnees, indien we 900 abonnementen aantikken. 900 vaste fans voor 90 jaar Lommel SK!

Welke prijzen vallen er te winnen?

– Een weekendje weg met het hele gezin (i.s.m. partner Center Parcs De Vossemeren)
– Een Framed Shirt met de handtekening van jouw favoriete speler
– Een gratis abonnement voor het S22/23
– Een opgeladen cashless kaart t.w.v. €90
– Een diner voor 2 in Treetops
– Een totaal fanpakket (incl. Gepersonaliseerd shirt, sjaal, polo & pin)

Meer info? Surf naar https://www.lommelsk.be/abonnementen/