Aanstaande zondag 13 oktober spelen meer dan 1.000 Lommelaren de zesde editie van de Lommelse Stadspuzzel. “We garanderen hen een dag boordevol uitdagingen, leuke weetjes, humor en een tikje avontuur”, zegt schepen van evenementen Peter Vanderkrieken. “De deelnemers ontdekken onze mooie stad die dag op een heel andere manier. Alle vragen en opdrachten zijn op één of andere manier gelinkt aan Lommel of Lommelaren.”

De Stadspuzzel groeit nog elk jaar. Dit jaar klokken we af op een kleine 80 ploegen. “En dat zijn er eigenlijk veel meer, want de Stadspuzzel is een gemeenschapsgebeuren waar heel veel mensen bij betrokken zijn en worden. De Stadspuzzel is een echte traditie met een heel constant deelnemersveld en elk jaar weer een heel aantal nieuwe enthousiastelingen.” Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 11 oktober via de website https://stadspuzzel.lommel.be

Ploegen die deelnemen krijgen een kleurrijk en uniek quizboekje en een héle dag de tijd om thuis of op locatie op zoek te gaan naar zoveel mogelijke goede antwoorden. De dag start om 9 uur met een opdracht om het puzzelboekje te bemachtigen. De dag eindigt tussen 18 en 20 uur in Bar-a-Bas. Daar moeten de ploegen hun antwoordenbladen inleveren.

Noteer ook al in uw agenda: op maandag 21 oktober vindt om 19 uur de prijsuitreiking plaats in cafetaria Den Dribbel in sportcentrum De Soeverein.