Na 2 geannuleerde edities omwille van Covid 19, willen we in 2022 terug de draad oppikken met hét jongerenevenement van het jaar!

Op het programma alvast het EK 65/85, waarbij de jeugd kennis kan maken met het loodzware zand van Lommel! Deze wedstrijd maakt deel uit van het Noordwest Kampioenschap, waarin de Benelux, Duitsland, Tsjechië, Slowakije en de Scandinavische landen deel van uitmaken.

Het programma wordt aangevuld met een internationale reeks 125cc die meetelt voor het Belgisch Kampioenschap, maar die dé opstap kan zijn naar het WK. De drie podium-rijders krijgen immers een wildcard voor de EMX 125 die op het programma staat tijdens de Grand Prix in Lommel, op 23 en 24 juli 2022.

Nieuw voor 2022 is een open 85cc klasse, waarin de jongste regionale piloten kunnen kennis maken met het EK op hun eigen tempo.

Sand Rookies wordt een leuk familiaal event, met gratis inkom voor de inwoners van Lommel.

PROGRAMMA
In Lommel staan in 2022 5 verschillende reeksen op het programma:

MXGP
MX2
EMX250
EMX125

Yes – de legendarische campingparty staat na die vervelende CORONA-jaren terug op het programma. Op de nieuwe locatie wordt de party nog iets uitgebreider dan voorheen, dit jaar met een mengeling van live-muziek en onze vaste sfeermakers: DJ Vaneigens!

Op vrijdag én zaterdag wordt de fuif telkens afgetrapt met een spectaculaire FMX-show van FMX4ever!