Komende zaterdag spelen we om 14u onze laatste oefenmatch van de winterbreak in en tegen FC Köln. De club uit de Bundesliga zal ons ontvangen in het Franz-Kremer-Stadion.

Supporters zijn welkom vanaf 13u00. Een staanplaats kost 9 euro en een zitplaats 15 euro, je kan je ticket online bemachtigen of aan de loketten in Köln. We hopen dat jullie onze jongens komen aanmoedigen in hun laatste test voor de herstart van de competitie.

Het belooft dan ook een goede test te worden. De club uit de officieuze hoofdstad van het Rijnland draait al jaren mee in de middenmoot van de Duitse Bundesliga en heeft zelfs met Jonas Hector een voormalig Duits international in zijn rangen. Op dit moment vertoeven ze op de 13de plaats in het klassement.

LSK FIFA TOERNOOI
Op zaterdag 14 januari organiseren we ons eerste LSK FIFA toernooi. We spelen FIFA 23 op de PlayStation 5. De wedstrijden worden gespeeld tussen 18 en 22u. Er zijn 80 plaatsen en je kan je inschrijven vanaf 5 jaar oud. Snel zijn is dus de boodschap. De locatie van het toernooi is onze Club 2001 in de Henders&Hazel tribune van het Soevereinstadion. Ook supporters zijn van harte welkom. Je kan er een drankje nuttigen. Inschrijven voor het toernooi kost 20 euro. De top 3 wint een LSK-fanpakket.