Is je kind geboren in 2019? Of wil je een andere school kiezen vanaf volgend schooljaar? Dan moet je je kindje eerst online aanmelden voordat je het inschrijven op school.

Het systeem van aanmelden zorgt ervoor dat je als ouder niet lang moet aanschuiven voor de schoolpoort om je kind in te schrijven. Je laat tijdens de aanmeldperiode via de website lommel.aanmelden.in weten op welke school je je kind het liefst wil inschrijven, samen met 2 reserveopties.

Niet voor buitengewoon onderwijs Het aanmeldingssysteem is van toepassing voor bijna alle Lommelse basisscholen. School met de Bijbel Den Akker en de scholen voor buitengewoon onderwijs MPI Helix en de Eymardschool doen niet mee. Wil je je kind inschrijven in één van deze scholen, dan doe je dit rechtstreeks op de school, zonder aan te melden.
Hoe werkt het systeem van aanmelden?  Het tijdstip van aanmelden speelt geen rol, zolang je het maar binnen de juiste aanmeldingsperiode doet. Aanmelden is niet verplicht, maar als je dit niet doet, kan je je kind pas vanaf 31 mei 2021 inschrijven. Er zullen dan in bepaalde scholen mogelijk geen vrije plaatsen meer zijn.
Let op! Aanmelden en inschrijven is niet hetzelfde. Via de aanmelding krijgt je kind een plaats toegewezen, die pas toegekend wordt na inschrijving.
Surf naar lommel.aanmelden.in of contacteer de dienst onderwijs, tel. 011 399 810 of [email protected]