Wist je dat CC De Adelberg Lommel naast podiumvoorstellingen ook een ruime en boeiende reeks cursussen en lezingen heeft? Uiteenlopende thema’s zoals kunst, cultuur, geschiedenis, filosofie, wetenschap, actualiteit … komen er aan bod.
Bij CC De Adelberg zit je goed als je jezelf graag verder wilt ontplooien en nieuwe dingen leren. Het aanbod is geschikt voor iedereen, zowel jong als oud. Er is géén voorkennis vereist.

Een greep uit het aanbod.

Binnen de lezingenreeks verwelkomt De Adelberg dit seizoen o.a. Jan Leyers over zijn reisverslag Allah in Europa, Wim Distelmans over Een waardig levenseinde, Jan Balliauw over Spanning en confrontatie tussen Rusland en het Westen, Niels Klerkx over Bob Dylan
In de cursussen kom je meer te weten over Egypte, de Amerikaanse verkiezingen, WO II (het jaar 1940 en 1941), Queen Victoria, Frida Kahlo, Amsterdam, de rechtvaardigheidstheorie van John Rawls, Keith Haring & Andy Warhol en veel meer… Bovendien is er het maandelijkse Filocafé.

Praktisch

Alle cursussen vinden plaats om 19.30 uur in het Raadhuis, gelegen op het Marktplein, tenzij anders vermeld. Professionele lesgevers doceren met veel expertise in hun vakgebied. Voor een aantal cursussen werkt CC De Adelberg samen met partners zoals de Openbare Bibliotheek, Amarant, Davidsfonds Academie en Huis van de Mens.

Info & tickets

Nieuwsgierig naar het volledige programma of wil je een ticket kopen? Surf naar www.ccdeadelberg.be.
Boek je drie of meer lezingen/cursussen en/of voorstellingen dan ontvang je een korting van 30 %
!