De organisatie van Pukkelpop heeft ons laten weten dat ze de intentie hebben om dit jaar voor de “full editie” te gaan, maar dan wel onder volgende voorwaarden:

  • Komt er last minute nog een verre variant aanwaaien die alles opnieuw lam legt, dan wordt er resoluut voor de volksgezondheid gekozen en wordt Pukkelpop geannuleerd.
  • In de eerste week van juli moet het weekgemiddelde van de ziekenhuisopnames onder 500 opnames liggen anders gaat Pukkelpop NIET door.

Zoals je kunt zien zijn er nog wel wat onzekerheden, maar ze hebben ons wel terug gevraagd om samen te werken met Pukkelpop 2021 dat doorgaat van 19 tem 22 augustus.
De bezetting voor de campings (Relax en Chill) zal dezelfde zijn als in 2019 met volgende taken: terreinbegeleiding, flex en eco-team.
De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Als je 3 shiften van 8u of 4 shiften van 6u presteert heb je recht op een combi-ticket dat gratis toegang geeft tot de festivalweide op de momenten dat je vrij bent.
Met een combiticket mag je ook je tentje opzetten op de rustigere medewerkerscamping.
Graag hadden we van jou geweten of je geïnteresseerd bent om dit jaar als vrijwilliger mee te gaan, door op de link te klikken en jouw antwoord door te sturen. Ook indien je geen interesse meer hebt om in de toekomst met ons mee te werken, verzoeken we je om dan toch op de eerste vraag negatief te antwoorden, je wordt dan uit onze distributielijst gehaald.
Voor hen die zouden twijfelen aan de veiligheid en gezondheid: PKP geeft de garantie dat het festivalterrein (inclusief campings) een volledige “Coronaproofed” zone zal worden. Hoe wordt dit aangepakt:

  • Een Pukkelpopper kan met zijn vaccinatiepas het festivalterrein gemakkelijk betreden. Wie geen vaccinatiepas heeft, zal vooraf en ter plaatse een negatieve test moeten afleggen.
  • Heb je dus een vaccinatiepas dan zullen de verplaatsingen tussen campings, festivalterrein en thuis vlotter verlopen. Heb je GEEN vaccinatiepas, dan schuif je mee aan voor de COVID-testen.
  • Werk je binnen de festivalzone dan hoef je geen mondmasker te dragen en is er geen social distancing. Enkel op werkposten met risico contacten moeten de veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen.
  • Er wordt zelfs gedacht om Corona-honden in te schakelen. Live Nation heeft een dergelijk project van de Universiteit van Gent “gesponsord”.

Gezien de huidige situatie hebben we er alle begrip voor indien je voor de editie van 2021 wenst te passen. Vandaar het belang van het invullen van de fiche in deze link
Omdat er ons niet erg veel tijd meer rest, willen wij je dan ook vragen om je antwoord zo snel mogelijk door te sturen, dan kunnen wij de organisatie hier ook tijdig over berichten.

Graag bij het invullen van de enquête bij bijkomende opmerkingen schrijven “Basket Lommel”
Zo wordt een vergoeding overgemaakt aan Basket Lommel en kunnen wij u een korting toekennen op uw lidgeld van 2022-2023.

Start Enquête

Moesten er van jouw kant nog vragen zijn, aarzel dan niet om deze te stellen, dan kunnen we deze aan de organisatie van Pukkelpop overmaken.

Namens KWB-Lutlommel en Basket Lommel
Stephan Aarts 0476/276437
Jos Maes 0477/549607