De werken aan de rondweg gaan verder. Vanaf maandag 20 november start de aannemer in zone 1. Dit is de zone van het nieuwe verbindingsstuk van de Koning Leopoldlaan naar de Norbert Neeckxlaan.

Door de aanpassing aan de riolering is het nodig om een nieuwe aparte leiding aan te leggen zodat het regenwater naar de Eindergatloop kan lopen. Deze leiding komt onder de Norbert Neeckxlaan te liggen, die daarvoor deels wordt opengebroken.

Hinder
Vanaf 20 november tot eind december wordt de Norbert Neeckxlaan afgesloten tussen de Koning Leopoldlaan tot aan de Loberg voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. De kruisingen met de Stokerijstraat en Septakkers worden afgesloten. Er komen omleidingen voor al het verkeer.

Bereikbaarheid
Voor bewoners blijft plaatselijk verkeer mogelijk en is uw woning bereikbaar. Wanneer uw oprit wordt afgesloten, krijgt u hierover een brief van de aannemer. Afvalophaling en postbedeling gaan door tijdens de werken. Er worden afvalverzamelpunten ingericht, bewoners krijgen hierover tijdig meer informatie van de aannemer. Ook handelszaken blijven bereikbaar.

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in op de nieuwsbrief. U ontvangt regelmatig de laatste stand van zaken. Inschrijven op de nieuwsbrief doet u via www.lommel.be/nieuwsbrief