Start jij het nieuwe jaar met sportieve voornemens? Dan is het Teutenbosloopcriterium misschien iets voor jou.
Met 22 edities is de Teutenbosloop een vaste waarde voor recreatieve en wedstrijdlopers in Lommel en omstreken. De sportdiensten van Lommel, Pelt, Hechtel-Eksel en Hamont-Achel slaan de handen in elkaar en organiseren 8 coronaproof loopmomenten.

Het bosloopcriterium steekt dit jaar in een ander jasje. Deelnames zijn niet langer gebonden aan een vast startmoment op zondagvoormiddag, maar worden telkens gespreid over 3 dagen: vrijdag, zaterdag en zondag.
Bij elke loop is er minstens een parcours van +/- 3 km bewegwijzerd gedurende deze periodes. Bij sommige lopen wordt er gelopen op de bestaande loopomlopen zodat er een keuze is uit meerdere afstanden.
Geniet dus onbeperkt en coronaproof van een ontspannend bosloopmoment met je gezin of bubbel.

Gratis deelname, geen inschrijvingen.
Bij deze editie zijn er geen inschrijvingen.
De deelname is helemaal gratis!
De start en aankomst van iedere bosloop kan je herkennen aan de blauwe vlag van Sport Vlaanderen.

Wedstrijd.
Loop je het parcours binnen de aangegeven periode en maak je een foto bij de beachvlag? Zet deze dan op de facebookpagina van het Teutenbosloopcriterium en maak kans op een waardebon van 25 euro bij Decathlon!
Na elke bosloop wordt er telkens 1 bon verloot onder de geregistreerde deelnemers.
De data en locaties vind je op  www.facebook.com/Teutenbosloopcriterium

Het komende weekend heb je de mogelijkheid om de je goede voornemens verder te zetten. Je kunt je dan komen uitleven op de zandvlakte van de Lommelse Sahara. Van 15 tot en met 17 januari kan je de teutenbosloop van de Soeverein lopen. Vertrek is achter de Soeverein aan de jeugdvoetbalvelden. Vergeet zeker niet een foto te maken bij de beachflag van Sport Vlaanderen om een mooie prijs te winnen! Deel jouw foto hier in de reacties!
#sportersbelevenmeer #teutenbosloop