Een lege winkel helemaal laten vullen met gedoneerde kleding, om deze vervolgens terug uit te verkopen ten voordele van ‘Inloopcentrum Compagnie &Co in Lommel en streekfonds ‘Een hart voor Limburg’. Dat is wat de Lommelse An-Sofie Maes en Loes Mispoulier doen met de Empty Shop in Lommel van zaterdag 14 december tot en met 31 december 2019 in de Kerkstraat in Lommel.
Een mooie rok waar je eigenlijk niet langer in past, een chique pak waarin je je niet goed voelt, een prachtig paar schoenen waarmee je de overkant van de straat niet haalt… We hebben allemaal wel mooie kledingstukken in de kast liggen die we nooit dragen. The Empty Shop nodigt je uit om die stukken een nieuw leven te geven. Een primeur in Lommel!  Via social media en mailings in ons netwerk verspreidden we de afgelopen weken onze oproep om kleding te doneren. Met succes!

Op 13/12 opent de Empty Shop officieel zijn deuren op de opening night. Onze Lommelse modellen showen de mooiste stukken uit de shop in een heuse modeshow en vanaf dan is alles te koop. We ontvingen ontzettend veel kleding van mensen die ons project een warm hart toe dragen. Vaak erg mooie stukken. Van vrouwenkleding, tot kinderkleding en zelfs de mooiste mannenoutfits. Fantastisch gewoon! Maar nu hopen we natuurlijk de volledige winkel terug uit te verkopen.
Ze willen in deze eindejaarsperiode een mooi bedrag bijeen verzamelen, de opbrengst gaat immers volledig naar het goede doel.

De Empty Shop vond onderdak in de pop-up Puur Lommels in de Kerkstraat 25 (vroeger Esprit). Met vele helpende handen en met de ondersteuning van Curieus, Linx +, de stad Lommel en de vele vrijwilligers van Pop-up Puur Lommels willen de dames hun shop uitverkopen tegen 31/12 wanneer de shop opnieuw de deuren sluit