Toekomstgericht bedrijfsadvies op maat voor Lommelse ondernemers dankzij gratis en individuele coachingsessie

Goed nieuws voor ondernemers die in Lommel actief zijn in de detailhandel, horeca en/of
particuliere dienstverlening. “Samen met enkele partners hebben we een uniek opleidingstraject uitgetekend”, zegt burgemeester Bob Nijs. “We reiken ze hiermee diverse tips aan voor de verdere professionelere uitbating van hun handelszaak. De sessie focust vooral op een aantal ontwikkelingen die eigenlijk al een tijdje geen trends meer zijn, maar een must voor elke ondernemer met oog voor de toekomst.”

Elke ondernemer kan één thema kiezen uit een pakket van zes coachingsessies: ‘Trends en
ondernemingscreativiteit (4u)’, ‘Is omnichannel de toekomst van de retail? (5u)’, ‘Is E-commerce iets voor mij? (5u)’, ‘Waarom gaat het fout met mijn webshop? (7u)’, ‘Met mijn shop beter vindbaar in Google (5u)’ en ‘Audit en beleving in de winkel (3u)’.

Op maat van de handelszaak
“Uniek aan de coachingsessie is dat ze helemaal op maat van de handelszaak wordt gemaakt”, zegt schepen van middenstand Johan Bosmans. “De sessie vindt ook plaats in de handelszaak van de ondernemer. Het is geen algemene cursus met informatie over nieuwe trends. Een voorzichtige vergelijking is het tv-programma ‘Andermans Zaken’ van Kamal Kharmach. Al ligt daar de focus meer op ondernemers die het moeilijk hebben. Dat is hier niet het geval. We willen hiermee al onze ondernemers een professionele boost geven.”
“Onze coaches zijn toppers uit diverse sectoren. We werken hiervoor samen met docenten en professionals van de Thomas More Hogeschool, Marketingpartner.be en Retaildesignlab.”

Meer informatie via www.lommel.be/coachingsessie