Ben jij in het verleden niet ingegaan op jouw vaccinatie-uitnodiging? Maar zou je toch graag gevaccineerd worden? Dat kan!

Check hieronder hoe je je alsnog zo snel mogelijk kunt laten vaccineren, ook al ben je in het verleden niet ingegaan op je vaccinatie.

Ben je ouder dan 16 en heb je tot nu toe helemaal geen uitnodiging ontvangen? Meld je dan aan op onze reservelijst: www.vaccinatie-noord-limburg.be. Jongeren tussen 12 en 15 jaar mogen de komende weken hun uitnodigingsbrief voor een vaccinatie verwachten (zie fb post van 16/7).

Ben je tot nu toe niet ingegaan op je eerste uitnodiging? Dan ontvang je binnenkort opnieuw een uitnodiging voor je nieuwe en laatste (!) kans om je te laten vaccineren.
Heb je je vaccinatie geweigerd, maar wil je toch graag gevaccineerd worden? Dat kan! Meld je dan aan via www.qvax.be. Door te klikken op de knop om de vaccinatiecode opnieuw te activeren, trek je je weigering in en krijg je opnieuw een uitnodiging.

Ook kan je je opnieuw als reserve aanbieden op de reservelijst van je vaccinatiecentrum.

Wanneer je de brief in de bus krijgt, bevestig je best zo snel mogelijk of je komt of niet, en annuleer je als je niet komt. Dit kan eenvoudig met de code op de brief. Op die manier kunnen onze vaccinatiecentra het prikken efficiƫnt blijven organiseren.
Tot slot: Kom goed op tijd naar het vaccinatiecentrum. Als je te laat bent, heeft dat gevolgen voor het volledige vaccinatieschema van die dag.