We hebben begin dit jaar het makreelvissen geboekt bij de Marion in IJmuiden voor dinsdag 21 juli (Nationale feestdag België). Er kan voor deze vistrip ingeschreven worden.
De prijs (*) is € 35,- voor onze leden en € 40,- voor niet-leden.
Het vertrek is voorzien voor 5 uur. We vermoeden dat tegen die tijd de grens wel weer open zal zijn. Momenteel varen de vissersboten in Nederland met een beperkt aantal vissers. Ook is nog niet duidelijk hoeveel mensen we kunnen meenemen met de bus. We kunnen dus nu nog niet met zekerheid zeggen hoeveel vissers er mee zullen mogen. Het is dus mogelijk dat sommige vissers die ingeschreven hebben uiteindelijk dan toch niet mee kunnen gaan als de plaatsen beperkt worden. We zullen de inschrijvingen dan ook chronologisch behandelen zodat wie eerst inschrijft ook als eerste aan de beurt komt om mee te gaan vissen. We hopen snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden om weer te gaan vissen. Maar voor ons blijft de gezondheid van onze leden veel belangrijker dan een vistrip.
OU HET VEILIG zodat we in de toekomst opnieuw met zijn allen kunnen gaan vissen.

Wel kan er ingeschreven worden voor het makreelvissen van 21 juli met de Marion van uit IJmuiden. Het is nog wel onduidelijk hoeveel vissers we mee kunnen nemen. (wie eerst komt, komt eerst aan de beurt om mee te gaan vissen)

Inschrijven voor het makreelvissen kan via volgende formulier

https://forms.gle/hFNxZeoiAL5UcUQX8