Brochure 2022: Ambassadeurs in the picture
Ontdek het strafste natuurgebied van Vlaanderen via een spiksplinternieuwe brochure boordevol tips voor een uitstap in het groen. Haal je gratis exemplaar af in Bosland of doorblader online via www.bosland.be!
Toeristische partners uit Bosland kunnen de brochure afhalen in hun toeristisch infokantoor. Andere partners kunnen bestellingen doorgeven in Toerisme Werkt.

Tips voor Fietsers:  Dé fietsgids voor Limburg en Antwerpen

Via de handige gratis fietsgidsen ‘Limburg 2022’ en ‘Antwerpen 2022’ worden kant-en-klare fietsroutes met stopsuggesties aangeboden.
De routes vertrekken telkens vanuit fietsvriendelijke gemeenten en steden. De Limburg gids bevat een aparte rubriek over Fietsen door de Bomen en Bosland!
Niet te missen dus!

Pixie Pix in Bosland:  Een magisch avontuur in Bosland

Kom, en stap mee in een magisch avontuur in de duinen van In den Brand. Tussen de bomen in Bosland, als je heel goed kijkt, zie je soms hele kleine groene mannetjes rondslenteren. Ze zijn even groot als kaboutertjes, maar ze zijn veel slanker gebouwd…
Pixie Pix in Bosland is een spiksplinternieuw kinderboek, een verhaal van schrijfster Yoke Goris en illustrator Rudi Bagusat, verkrijgbaar voor € 20 in de verkooppunten in Bosland.
Boslandpartners kunnen het boek ook zelf aanbieden aan hun Gasten. Interesse? Neem contact op via vrijetijd@hechtel-eksel.be.

Gast Magazine: Hartelijke ontmoetingen in Limburg!

Gast is het gloednieuwe magazine van Visit Limburg. Men deelt in het magazine inspirerende verhalen en hartelijke ontmoetingen met Limburgers.
Eén daarvan is de Boslandse land art kunstenaar Will Beckers.
Mis de eerste editie van Gast niet!

Bosland
Bosland is het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 6.517 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten Hechtel-Eksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien. Het gebied staat momenteel op de shortlist van 6 kandidaten die toekomstgericht Nationaal Park kunnen worden.
Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Bosland creëert dynamiek vanuit het groen.
Bosland is een samenwerking tussen de 4 Boslandgemeenten, Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid, Visit Limburg en Regionaal Landschap Lage Kempen.