Lommel SK is deze zomer niet enkel actief in het sportieve departement. De club werkt hard aan een hoger comfort voor zijn jeugdspelers, eerste elftal, zijn fans en partners.
Zo werd er hard gewerkt aan de velden, aan de kleedkamers, aan de fitness en de catacomben. Ook aan fans en partners werd er gedacht. De geluidsinstallatie, de toiletten en ook andere ruimtes kregen een facelift. Dat de club groeit en ontwikkelt ontging ook niet het Peerse IT-bedrijf AppSys ICT Group.

Mike Green, CEO van Lommel SK : ‘Als Official IT-service Partner hebben we met AppSys ICT Group een partner gevonden die onze IT lokaal kan ondersteunen. De expertise en professionaliteit van deze onderneming sprak ons direct aan. We zijn erg blij dat zij als kit partner op de voorkant van onze broekjes te zien zullen zijn.’
Ook President Harm van Veldhoven van Lommel SK doet zijn zegje: ‘Het doet me erg veel plezier dat we groeiende ondernemingen uit de regio kunnen binden aan deze mooie club. Het nieuwe hoofdkantoor van AppSys ICT Group komt straks in Wijchmaal te liggen.
Dit partnership toont aan dat onze groene vlek weer groter aan het worden is… We bouwen aan een professionele omkadering met een internationaal vleugje waar partners toch erg nabij kunnen zijn, dat is de unieke kracht van Lommel SK!’
AppSys ICT Group werd in 2012 opgericht door Kris Nijs en Werner Jans te Peer. De IT-group heeft vestigingen in Houthalen, Peer en Eindhoven (NL) en biedt totaaloplossingen voor KMO’s, grote bedrijven en overheidsdiensten.