De eerste wedstrijd van deze week werd gisterenavond al winnend afgesloten door onze meisjes M16A, die Hades Kiewit gemakkelijk versloegen en zich zo plaatsten voor de finale van de beker van Limburg. Verderop een kort verslag.
Onze heren A spelen op donderdag hun halve finale beker van Limburg in en tegen Sint-Truiden.
Het weekend kondigt zich als vanouds zeer druk aan met op zaterdag 7 en op zondag 6 thuismatchen. Kortom, veel wedstrijden waarbij onze teams elke steun kunnen gebruiken!

Klik hier voor de volledige kalender

Verslag Hades Kiewit M16A – Lommel M16A

Hades Kiewit M16A – BBC Croonen Lommel A: 23-100

Quarters: 7-38, 6-24 (13-62), 6-17 (19-79), 4-21 (23-100).

Scores Lommel: Julie Scheveneels 21, Lopke Geyskens 18, Indy Poets 16, Luna Dirx 13, Stella Peeters 10, Jill Scheveneels 8, Ella Jaeken 8, Kato Rademakers 4, Dieuwke Bel 2.

Onze M16A plaatst zich als eerste Lommelse ploeg voor de finale van de beker van Limburg!
Vanaf de eerste seconde van de wedstrijd namen onze meisjes het heft in handen en overklasten de thuisploeg, die zich geen raad wist met de druk die continue gezet werd. Het eerste kwart werd een ware show met maar liefst 38 punten van onze M16. Ook in het tweede kwart werd er op dit elan doorgegaan, waardoor de wedstrijd gespeeld was bij de rust.
Vanaf na de pauze werd de thuisploeg opgevangen vanaf de middellijn en werd er wat gas terug genomen. Uiteindelijk bleef het nog lang wachten op het honderdste punt, maar vlak voor affluiten slaagde Julie Scheveneels er toch in om haar ouders aan het bakken te krijgen.

Proficiat met deze mooie overwinning en nu op naar de winst in de finale!

Familiedag 1 mei

Ook dit jaar gaat onze wereldberoemde familiedag door en wel op woensdag 1 mei. Vanaf ‘s ochtends nemen de ouders van onze ploegen t/m U14 het op tegen hun kinderen om hun wijze woorden ook om te zetten in daden.
Vanaf 14u30 start het 3on3 Fun en Girls tornooi. Inschrijven kan via deze link.