Welkom bij het 6de Limburgs Autosalon, hét evenement waar autoliefhebbers samenkomen om de nieuwste en meest spraakmakende modellen van maar liefst 24 toonaangevende automerken te ontdekken. Van luxe sedans tot stoere SUV’s en van sportieve coupés tot elektrische wagens, er is voor elk wat wils. Terwijl jij de nieuwste modellen bewondert, kunnen de kids zich vermaken op het springkasteel of aan de schminkstand. En voor de avontuurlijke geesten hebben we zelfs een kantelwagen klaarstaan! Georganiseerd door BBC Croonen Lommel, belooft dit autosalon een onvergetelijke ervaring te worden in de prachtige setting van de Soeverein Arena in Lommel. Mis deze kans niet om jouw droomauto te vinden en kom langs op het Limburgs Autosalon!

De autowereld is een wereld in verandering. Geleidelijk wordt geëvolueerd van de klassieke benzine – en dieselvoertuigen over hybride auto’s naar elektrische wagens. Het Limburgs autosalon geeft de Noord-Limburgse dealers een platform om hun gamma voor te stellen.
18 automerken onder 1 dak! Corvette, Camaro, Cadillac, BMW, Mercedes, Audi, Seat, Toyota, Nissan, Suzuki, Ford, MINI, Mazda, Hyundai, Skoda, Volkswagen, Cupra en Volvo!

  • tot
  • tot
  • tot
Soeverein Arena
Sportveldenstraat 10, te 3920 Lommel
Gratis