Kalender voor carnaval: Kort samengevat.

Woensdagnamiddag bezoekt de Prins en zijn gevolg het  WZC Kapittelhof vanaf 14.00 uur .

Donderdagnamiddag bezoekt de Prins en zijn gevolg WZC Hoevezavel vanaf 14.00 uur

Op vrijdagnamiddag ontvangen Carnaval Lommel, Middencommiteit  Lommel  en de Teutenvrienden,  de kinderen van 7 scholen voor een kinderscholenoptocht op het Hertog Jansplein voor een tocht door het centrum en nadien nog een leuke namiddag op het het Hertog Jansplein tot 15.00 uur.

Om 19.11 uur start de machtsoverdracht in CC de Adelberg en receptie voor het 6 x 11 jaar bestaan van Carnaval in Lommel. Om 20.11 uur is er dan een muzikale zitting voor de viering van 6 x 11 jaar carnaval in Lommel.

Optredens van Stefan Luyten, Drumband Hoop in de toekomst, Puur Toeval, Sammy Baker en Yves Segers. Einde om 01.00 uur toegang gratis voor iedereen.

Zondag start de 66 ste carnavalstoet  om 14.11 uur met de reclame- en carnavalstoet. Met op zondagavond de prijsuitreiking voor de Lommelse Groepen in Zaal De Commerce.

Maandagnamiddag  trekt de Kindercarnavalstoet door Lutlommel met start om 14.11 uur.

Dinsdagnamiddag is het 6 x 11 jaar carnaval Lommel voor de senioren in CC De Adelberg met een optreden van Marc Dex en zangeres Anita.
Inkom gratis en tijdens pauze koffie met gebak gratis.
Start om 14.11 uur en einde rond 17.11 uur.

Op woensdag sluit de Prins en zijn gevolg het Carnaval in Lommel af, met de schenking van alle medailles en pins van de afgelopen jaren, af te geven bij erfgoed Lommel om 11.00 uur.

#carnaval #lommel #Lutlommel  #prinscarnaval #prinsfrits #kindercarnaval