Vrijdag om 20u nemen we het op tegen Virton. Head Coach Brian Eastick kan rekenen op een bijna volledig fitte kern.

SPORTIEF:
Voor de verre verplaatsing kan trainer Brian Eastick geen beroep doen op de geschorste Théo Pierrot en Diego Rosa. Beide spelers pakten hun vijfde gele kaart van het seizoen in het duel met Westerlo.
Glenn Neven en Ishak Boussouf moeten geblesseerd toekijken. Verder zijn alle spelers beschibaar.

VOORBESCHOUWING VIRTON:
Tijdens het afgelopen weekend werd de competitie in 1B in een definitieve plooi gelegd. KVC Westerlo kroonde zich ondanks een nederlaag aan de Gestelsedijk tot kampioen. De winst van onze jongens betekende ook dat Virton zeker is van (sportieve) degradatie. Lees de volledige voorbeschouwing op de wedstrijd van morgen hier.

HENKENS VERLENGT:
Lommel SK en Robin Henkens verlengen de samenwerking voor een jaar. Robin speelde al 212 wedstrijden in het groen-witte shirt. Hij is een echte clubspeler en we zijn dan ook verheugd om zijn contract te verlengen.

KALENDERWIJZIGING:
Onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, die tegen KMSK Deinze, zal op zaterdag 16 april gespeeld worden in plaats van zondag 17 april. Oorspronkelijk stond de slotwedstrijd van dit seizoen gepland op zondag 17 april om 20 uur. De kalendermaker van de 1B Pro League meldt dat die wedstrijd met een dag vervroegd wordt. Het uur blijft ongewijzigd. We ontvangen dus Deinze op 16 april om 20 uur aan de Gestelsedijk. Tickets zijn alvast te koop via https://lommel.tickethour.be/