De Uruguayaanse doelman Cristopher Fiermarin vervoegt de troepen van Liam Manning. De 23 jarige doelman komt op huurbasis over van Mo ntevideo City Torque waar hij erg belangrijk was en sinds zijn twintigste reeds vaste waarde is.

Fiermarin doorliep zijn je ugdopleiding bij Montevideo City Torqu e Academy, dat bekend staat als één van de beste j e u gdopleidingen van het lan d. De doelman , geboren in was erg belangrijk in d e promotie naar de hoogste klasse en ook in het meest recente seizoen zorgde hij er mee voor da t de Urug uayaanse club de vierde plek kon bemachtigen.

Cristopher Fiermarin d eed reeds internationale ervaring op bij het Uruguayaanse onder 23 elftal en heeft inmiddels 95 wedstrijden in de Uruguayaanse hoogste devisie op de teller . D e rijzige doelman meet 189 centimeter en zat quarantaine uit tot donderdag. Hij zal morgen reeds zijn eerste s tappen zetten op het trainingsveld bij Lommel SK.

De komst van Cristopher Fiermarin kadert perfect binnen de strategie van CFG om jonge talentvolle spelers te laten ontwikkelen bij Lommel SK. Eerder maakte Tuta Cejas een gelijkaardige stap van onze zusterclub richting Lommel .
Ook naast het veld blijft Lommel SK kansen bieden aan talentvolle jongeli ngen, zowel met e en lokale als internationale achtergrond.
Iedereen bij de club heet Cristopher van harte welkom bij Lommel SK!