Lommel verliest opnieuw van het zwarte beest Lier. Blijkbaar is Lier een ploeg die Lommel niet ligt want reeds 4 maal in 2 jaar tijd moet Lommel in Lier de meerdere erkennen.
Van bij de start liep het mis en lieten de broers Van den Bogaert, beiden goed voor 35 punten, de Lommelaars alle hoeken van het veld zien ondanks het aanvallend weerwerk van Hendrix (23) en Bram Schelkens (21). Aan de rust was het verschil reeds opgelopen tot 21 punten (28-49). Er kwam een gemotiveerder Lommel uit de kleedkamers en er werd aan de achterstand geknaagd zodat in de 33ste minuut het verschil nog slechts 3 punten bedroeg (64-67) maar dan sputterde de motor opnieuw met 68-81 eindstand tot gevolg.

Quarters : 11-19 / 17-30 (28-49) / 27-18 (55-67) / 13-14 (68-81)
Lommel : Schelkens J. 0 , Hendrix 23, Jacobs 12, Schelkens B. 21, Fleuren 0, Moonen 2, Michiels 0, Gijbels 6, Wesenbeek 4, Monten 0.