Martijn Hendrix temt het zwarte beest in de laatste 3 minuten !
Het werd een gelijkopgaande zeer spannende wedstrijd tussen de 2 ploegen die gelijk op de 3de plaats stonden in het klassement : van 19-18 (10de min) en 40-40 (20ste min) ging het naar 58-58 (30ste min). Maar dan vond Hendrix het welletjes na 75-73 (37ste min) en hij bracht in zijn eentje Lommel naar een veilige voorsprong met 11 punten op rij én 2 assists én 1 steal in de laatste 3 minuten van de wedstrijd.
In de laatste minuut plaatste Gijbels het orgelpunt met een heerlijke dunk (82-75) en Hendrix en Moonen scoorden de laatste 4 punten van de wedstrijd vanop de vrijworplijn.
Het was een propagandamatch voor het talrijk opgekomen publiek !

Quarters : 19-18 / 21-22 (40-40) / 18-18 (58-58) / 28-20 (86-78)
Score : Schelkens J. , Hendrix 23, Jacobs 12, Schelkens B. 7, Van de Put, Moonen 7, Michiels 0, Gijbels 15, Vermeulen 16, Wesenbeek 6, Rösche 0.