Het nieuwe boek van Anouk Huibers uit Lommel is verschenen

Op vrijdag 3 september is het nieuwe boek ‘Hij wil niet meer – Gedichten over verdriet, groeien en (zelf)liefde’ van Anouk Huibers verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

“Als iemand je hart in stukken slaat en je gedwongen wordt te puzzelen. Bedenk dan dat in het leggen en passen zoveel schoonheid zit.” In ‘Hij wil niet meer’ brengt Anouk Huibers alle fases van liefdesverdriet herkenbaar, pakkend en sprekend in beeld. De lezer krijgt gemakkelijk grip op de diepste gevoelens van de schrijfster, maar wordt tevens fijn verrast op iedere pagina door het prikkelende woordgebruik en de variatie in dichtvormen. Ga mee op een innerlijke reis van intens verdriet naar persoonlijke groei, veerkracht, acceptie en (zelf)liefde. Geschikt voor iedereen die ooit zijn of haar hart brak en steun zoekt in helende woorden.

Over de auteur
Anouk Huibers (1995) is als kunstlerares een echte artistieke duizendpoot. Van kleins af aan uit ze haar creativiteit door te zingen, muziek te maken, toneel te spelen, te schrijven en tegenwoordig door haar leerlingen te inspireren. De stiekeme wens om een boek uit te geven bestaat al jaren, maar de juiste woorden werden nu pas gevonden. Over het algemeen is ze eerder een gesloten boek, maar met deze dichtbundel vindt ze de moed om een inkijk te geven in haar hart.
Boekgegevens
Titel: Hij wil niet meer – Gedichten over verdriet, groeien en (zelf)liefde
Auteur: Anouk Huibers
Verschijningsdatum: 03-09-2021 Aantal pagina’s: 50
ISBN: 9789464317428 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 14,99 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België