Geen krokusvakantie zonder Kinderstad. Op vrijdag 28, zaterdag 29  februari en zondag 1 maart is de Soeverein Arena opnieuw dé place to be voor fans van de spectaculairste springkastelen, creatieve workshops, clowns, grime en zoveel meer. Het wordt opnieuw een onvergetelijke driedaagse.  De focus op Kinderstad ligt op spelen. Met Lego, Duplo of Clickx of gamen op een groot scherm. Op Kinderstad vind je attracties die je nergens anders ziet. Met Lego, Duplo, Playmobil, Clickx of gamen op een groot scherm. Dit jaar kan je timmeren in het WAKASA-timmerdorp, relaxen in de cinema van UGC, je eigen bubbelscrub of 3D-tekening maken. Genieten van circustheater aan een oeroude woonwagen of coole foto’s maken in de fotobooth. Voor de allerkleinsten zijn er leuke peuterattracties.

Een ticket voor Kinderstad kost 10 euro, volwassenen betalen slechts 4 euro. Alle info via
www.kinderstad.be

Kinderstad is het leukste overdekte kinderfestijn van de krokusvakantie. Kinderen tussen 2 en 15 jaar kunnen er naar hartenlust spelen op de vele originele en spectaculaire attracties en deelnemen aan coole workshops. En veel meer!

Arena, park De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel.
Parkeren is gratis

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020

Openingsuren
Kinderstad is dagelijks geopend van 10 tot 19 uur

Inkom
Kind: € 10 – Volwassenen: € 4 – Kinderen onder 2 jaar gratis. Opgelet: bij kinderen met een handicap mag één begeleider gratis binnen.
Een kinderticket geldt voor kinderen tot 15 jaar (het jaar waarin ze 15 worden). Vanaf 16 jaar betaal je als volwassene.

Opgelet !! Je kan enkel tickets kopen aan de dagkassa van Kinderstad. Er zijn geen tickets in voorverkoop en je kan ook geen tickets reserveren.

Je kan aan de inkom met je bankkaart betalen. Ook voor het kopen van jetons is dit mogelijk. Opgelet: dit kan enkel met een Belgische bankkaart.

Groepen
Wil je met een groep naar Kinderstad komen? Geen enkel probleem. Hoe werkt het?

Vanaf 10 kinderen
€ 7 per kind
2 begeleiders per 10 kinderen gratis
Binnenkort online reservatie
Een kleedkamer voor jassen en schoenen is voorzien (€ 25 waarborg).

Een feestje op Kinderstad
Ben je jarig rond de periode van Kinderstad? Je zou er graag een verjaardagsfeestje houden? Of je hebt een andere reden om een kinderfeestje te houden? No problem! We laten je graag kennismaken met onze speciale feestformule.

Vanaf 6 kinderen
€ 15 per kind
2 begeleiders gratis inkom
Inbegrepen per kind: inkom, 2 drankjes, snoepjes, frietjes met vlees en een ijsje