27-28-29-30 december 2019
Sporthal – De Soeverein
Sportveldenstraat 10 – Lommel
Naar jaarlijkse traditie organiseren we van vrijdag 27 december tot en met maandag 30 december, alweer de zevende editie van het jeugd indoor voetbaltoernooi Lommel Futsal Week. Dit zal net als de voorgaande jaren plaatsvinden in de sporthal van de Soeverein in de Sportveldenstraat in Lommel. We beginnen alle dagen vanaf 10u ’s morgens en eindigen afwisselend om 22u of 23u.

Dit jaar pakken we echter uit met een uitgebreider programma. Er zijn natuurlijk nog altijd de jeugdcategorieën U7 tot en met U17, maar voor het eerst hebben we ook een volwaardig G-futsal programma gepland. Dat gaat door op zaterdag 28 december vanaf 10u. Het zou fijn zijn voor deze mensen als ook zij in beeld zouden kunnen komen en misschien een interview met de verantwoordelijke die dit voor mij heeft geregeld.

Maar dat is nog niet alles. Nog voor het toernooi begint, zijn we van plan om opnieuw een live-loting van alle jeugdreeksen te organiseren. Vorig jaar deden we dit voor de eerste maal, maar kozen we niet het ideale tijdstip. Helaas is er toen maar weinig volk komen opdagen. Dus nu bekijken nog wat de beste datum kan zijn (zaterdag 14 december ov) en dan laat ik je hierover nog wel iets weten.

En last but not least, op de eerste toernooi dag – vrijdag 27 december – is het de bedoeling dat we afsluiten met een galawedstrijd tussen mijn eerste ploeg FT JenS Lommel en een gelegenheidsploeg. Deze ploeg zal bestaan uit allemaal ex-Minicup Lommel spelers uit de goede oude tijd zoals ze dan zeggen. Voorlopig staat deze wedstrijd nog onder voorbehoud, maar de gesprekken lopen al zeer goed en het heeft er de schijn van dat het in orde gaat komen. Deze wedstrijd staat trouwens in het teken van het 5-jarig bestaan van FT JenS Lommel.