Voor 10 euro kopen, slechts 8 euro betalen
Op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk, waarmee je ook de lokale handel een hart onder de riem steekt? Dan is de Lommelbon een goed idee. “Je koop hem vanaf 1 december bovendien met een flinke korting,” zegt schepen van lokale economie Johan Bosmans. “Daarmee herhalen we de succesvolle lanceringsactie van deze zomer, waarbij liefst 16.000 bonnen bij 140 verschillende handelaren de deur uitgingen. Het principe is eenvoudig. Voor elke bon van 10 euro die je koopt, betaal je zelf slechts 8 euro.
De overige 2 euro legt de stad bij. De actie start op 1 december en eindigt op 31 januari.”
“Met deze actie wil de stad de lokale handelaren en de #ikkoopinlommel campagne promoten en maximaal stimuleren, zeker in deze economisch moeilijke periode,” zegt burgemeester Bob Nijs. “Ook inwoners uit de regio kunnen gebruik maken van de korting.”
“Wie van de korting wil genieten, kan via www.lommelbon.be online kortingsbonnen kopen van een bepaalde handelaar,” legt schepen van toerisme Karel Wieërs uit. “Per bon van 10 euro, betaal je zelf maar 8 euro. De stad past de overige 2 euro bij, en ook de transactiekosten. Alle inkomsten worden meteen naar de specifieke handelaar doorgestort, ook al heb jij je bon nog niet opgebruikt.” In totaal nemen 160 lokale handelaren in Lommel deel aan de actie. Bijzonder is dat de ‘Lommelkortingsbonnen’
enkel per handelaar te bestellen en te spenderen zijn. Het aantal bonnen dat je per handelaar kan kopen, is beperkt. Snel zijn is de boodschap!
De bonnen zijn één jaar geldig. Consumenten die deze zomer online bonnen met korting kochten, kunnen die nog tot 30 juni 2021 besteden bij onze lokale handelaars. De oude Lommel Kado bonnen worden niet meer verkocht, maar kunnen wel nog geïnd worden tot 5 maart 2021. Of je kan ze inruilen voor een Lommelbon bij het kantoor van Toerisme Lommel.
Je kan de Lommelbon 7 dagen op 7, 24 uur op 24 online aankopen via www.lommelbon.be