Het zijn dezer dagen voor niemand gemakkelijke tijden, ook niet voor Lommel SK en al zijn fans. Maar toch denken wij nu vooral aan onze alleroudste supporters die in woonzorgcentra verblijven.
Het zijn die mensen die de opgang van Lommel SK vanuit 1e provinciale naar 1e nationale meemaakten. Het zijn de mensen die week in, week uit jarenlang klaarstonden aan de Gestelsedijk om onze jongens naar de overwinning te schreeuwen. Het zijn zij die in de legendarische kantine achter doel feestten tot in de late uurtjes. Het zijn ook zij die het stadion hielpen klaarmaken voor onze allereerste thuiswedstrijd in eerste klasse…tegen het grote RSC Anderlecht. En het zijn zij die zich vrijwillig opgaven om waar het kon groenwit vrijwillig te helpen.
Het zijn jarenlang ambassadeurs van onze club geweest. Lommel SK wil deze mensen in deze eenzame tijden een hart onder de riem steken en heeft kleine verrassingspakketjes klaargemaakt waardoor onze oudste supporters hopelijk nog eens kunnen terugdenken aan de mooie tijden die zij beleefden aan de Gestelsedijk. Een foto, een krantenartikel, een briefje van ons dagelijks management en een klein beetje groenwit…het kan voor sommige mensen een wereld van verschil maken! Want de LSK familie zorgt voor mekaar.
Wij hebben hiervoor jullie hulp nodig!
Ken jij een Lommel SK supporter die in een woonzorgcentrum verblijft die wij erg blij zouden maken met zo een verrassingspakketje? Of werk jij in een woonzorgcentrum waar je een fervente Lommel SK supporter onder je hoede hebt? Stuur ons een PB!
Ben jij zelf een Lommel SK supporter en heb je zin om aan dit initiatief mee te werken? Zie jij het zitten om met de fiets of te voet een verrassingspakketje te bezorgen aan een andere Lommel SK supporter in een woonzorgcentrum? Stuur dan een berichtje of mailtje!
#iedereenLSK #greenspirit