Bart Proost is volgende week zondag 25 september een van de eregasten op stripfestival Comiciade in CC Alter Schlachthof in Eupen..

Proost maakte – samen met Tongenaar Criva en Gentenaar Verhast – een internationaal gepubliceerd beeldverhaal over de raadselachtige en historische Duitse vondeling ‘Kaspar Hauser’.

Daarom nodigde Comiciade Proost en Verhast uit om een expositie samen te stellen over hun strippersonages Kaspar & Remi (deze tentoonstelling is al sinds 11 september te bewonderen in het Kulturzentrum te Eupen) en de festivaldag niet alleen te komen signeren, maar ook een lezing (door Verhast) en een rondleiding bij hun expo te verzorgen.

Bovendien vormen de stripfiguren uit Proost’s expo meteen ook het logo, het campagnebeeld voor deze editie van de succesvolle Comiciade. Een hele eer.

Proost zal dus vanzelfsprekend het boek ‘Kaspar Hauser: im Auge des Sturms’ signeren te Eupen, maar enkele grote namen vervoegen hem: o.a. de Hermann (‘Comanche’, ‘Jeremiah’, …), Disney-tekenaar Ulrich Schröder, Patrick Van Oppen, Alfred Neuwald, Yeziba en andere mooie, internationale namen vervolledigen de affiche.

Meer info op: comiciade Eupen am 25.09.2022 – comiciade® Comicfestival <https://comiciade.de/>