Er hangt veel onduidelijkheid over wel of niet nog te spelen dit seizoen. Bij de Pro League wordt er dagelijks overlegd. Er ligt op dit moment een piste op tafel waarbij het EK een jaar wordt opgeschoven en de play-offs vanaf half mei gespeeld zouden worden. Dat alles momenteel onder voorbehoud.

Onze jongens krijgen een individueel trainingsprogramma tot minstens 22 maart en in tussentijd evalueren we de situatie voortdurend. Wij vinden het belangrijk het goede voorbeeld te geven. Jullie volgen de strikte maatregelen toch ook?!

ABONNEMENTENVERKOOP GESTART!
Het is ons gelukt! Voor het eerst in onze geschiedenis bereikten we play-off II waarin we weer eens mogen proeven van eerste klasse. Er wachten ons drie mooie thuiswedstrijden. Maar ook het seizoen 2020-2021 komt er al snel aan. En in het seizoen 2020-2021 is het exact twintig jaar geleden dat we de bekerfinale haalden…het wordt dus een jubileumseizoen! Ben jij erbij?

Koop nu al je POII abonnement! Koppel je er meteen ook een seizoenabonnement aan vast? Dan ben je wel erg goedkoop uit! Nodig je vrienden uit om ook van dit supervoordeel te genieten zodat we samen kunnen groeien. Samen maken we LSK! #iedereenLSK

OPGELET: EARLY BIRD!

Koop jij voor 1 april reeds een seizoenabonnement, dan koop je het hele jubileumseizoen lang aan 10% korting in onze nieuwe fanshop in het stadion! Mogelijks worden er nog extra voordelen gekoppeld aan een abonnement.

Ben je reeds abonnee? POII is er voor jou gratis bij.

Wij maken je ticketjes klaar tegen de afhaaldag op 1 april tussen 17u en 20u.

BESTEL HIER JE ABONNEMENT!
https://www.lommelsk.be/club.php?clubType=30