Inschrijven:  http://www.saharacityrun.be/inschrijven/

Sahara City Run: paasmaandag 22 april 2019
Dé Sahara City Run start en finisht in evenementen-arena De Soeverein. Zo bieden we nog méér natuur zoals de unieke zandvlakte van de Sahara en hoe verder je loopt, hoe meer unieke natuur je tegenkomt.

Start en aankomst:
De start van de Sahara City Run is op paasmaandag 22 april 2019 om 14u (5KM) en 15u (10KM en 15KM) in evenementenarena De Soeverein in Lommel (straatnaam: Sportveldenstraat Lommel).

De aankomst van de drie omlopen is op dezelfde locatie als de start.

Deelnemers kunnen tot en met maandag 15 april voorinschrijven en betalen slechts 8 (5KM) of 10 euro (10 of 15 KM) voor hun deelname. Ze krijgen bovendien een gepersonaliseerde startnummer. Inschrijven kan de dag zelf ook en kost 10 (5 KM) of 12 (10 of 15 KM) euro. Hou er wel rekening mee dat omlopen uitverkocht kunnen geraken.

Er is voldoende parking rond evenementenarena De Soeverein. Volg de instructies van de aanwezige parkeerwachters. Ben je van Lommel? Kom dan met de fiets.

Inschrijven en aanmelden
De inschrijvingen de dag zelf zijn mogelijk vanaf 11u tot een half uur voor de start in evenementenarena De Soeverein, Sportveldenstraat. Reeds ingeschreven lopers kunnen in deze zaal hun startnummer afhalen. Hier zijn gratis toiletten aanwezig.

Bij de start en aankomstlocatie zijn toiletten, kleedruimtes en doucheruimte voorzien. Het is mogelijk om tot 18u te douchen. We voorzien ook een vestiaire ter plaatse.

De Sahara City Run is geen competitie, maar uiteraard mag iedereen zo hard lopen als hij maar wil. Voor de eerste drie lopers (man/vrouw) uit elke categorie voorzien we daarom een leuke prijs en is er een korte ceremonie voorzien in onze aankomstzone.

De Sahara City Run is er voor alle leeftijden. Kinderen en jongeren geboren in 2006 of later, krijgen na de loop aan de kidsstand een cadeautje aangeboden.