Sportpark De Soeverein  Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel

Van € 4,00 – € 5,00

Geschikt voor 7 tot 15 jaar

Reserveer plaatsen

Traditioneel wordt op de eerste donderdag van de paasvakantie de Limburgse jeugdsporthappening Sportkicks georganiseerd door de sportregio Noord-Limburg. De tieners worden dit jaar op donderdag 4 april verwacht aan sportpark de Soeverein in Lommel.
Rugby, laserschieten, Lü-wand of de dubbele sweeper: op Sportkicks kan het allemaal. “Dit evenement mogen de Noord-Limburgse jongeren echt niet aan zich voorbij laten gaan. “De jongeren kunnen op Sportkicks kennismaken met meer dan 30 verschillende sporten. Op het menu staan onder meer badminton, kickboksen, rolstoelbasket en nog veel meer. Voor de sportieve avonturiers is er de apenbrug, de pendule, de survivalbaan en de klimmuur. ”
Sportkicks 2024 is een organisatie van de Regiowerking Noord-Limburg, een samenwerking tussen de gemeenten Pelt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en de stad Lommel.

Het evenement vindt plaats op sportpark de Soeverein en dit van 10.00 tot 15.00 uur. Jongeren vanaf 7 jaar zijn van harte welkom; deelnemen kost 4 euro per persoon. Inschrijven kan via i-active en/of www.lommel.be/sportkampen
Voor meer informatie kan men terecht bij: sportdienst Lommel 011 399 620.

Donderdag 4 april 2024 van 10:00 tot 15:00

Georganiseerd door : Sportregio Noord-Limburg