Elien en Greet Bervoets, 2 zussen uit Lommel met een gezamenlijke passie voor rolstoeldansen!!

Onze danscarrière startte in 1996, toen we nog kleine ukjes waren, en sindsdien zijn we niet meer van de dansvloer weg te krijgen. Naast het plezier dat we beleven aan het lesgeven, is het vooral het competitieve aspect dat ons nog steeds in de ban houdt en waarvoor we heel de wereld rondreizen. We zijn ondertussen al meer dan 15 keer Belgisch Kampioen, en zijn daarnaast ook meervoudig winnaar van de prestigieuze World Cup Wheelchair dancing en als kers op de taart hebben we de titel WDC-Al wereldkampioen rolstoeldansen al 3 keer achter onze naam mogen schrijven.

Zoals elke (top)sport is ook het rolstoeldansen een erg dure sport: wekelijkse privétrainingen, reis- en hotelkosten, inschrijvingsgeld en niet te vergeten op maat gemaakte danskleding en dansrolstoelen.

Aangezien het rolstoeldansen geen paralympische sport is, is het zeer moeilijk om voor onze sport subsidies te krijgen om deze kosten te drukken.

Daarom organiseren we elk jaar een artisanale speculaasverkoop waarvan de opbrengst volledig naar onze danscarrière gaat. Dit jaar zullen we de opbrengst onder andere gebruiken voor deelname aan het wereldkampioenschap in Zuid-Korea, de voorbereidende wedstrijden in Polen en Slowakije en de aankoop van nieuwe outfits hiervoor.

Speculaas associeert iedereen natuurlijk met Sinterklaas en om deze reden schrijven wij jullie als bedrijf nu ook aan!

Jullie kunnen op deze manier een toffe Sinterklaas-attentie voorzien voor jullie werknemers en tegelijkertijd onze danscarrière een duwtje in de rug geven: een win-win situatie voor ons allemaal!

Wat bieden we aan?

– Een zak speculaas (1kg) – 7 euro/zak

– Een mooi verpakte grote speculaas (175g) – 1,35 euro/stuk

– Een feestelijk zakje met 2 middelgrote speculazen (85g/stuk) – 1,35/zakje

Aangezien we steeds kiezen voor kwaliteit en onze speculaas artisanaal gemaakt moet worden, dienen bestellingen te gebeuren voor vrijdag 1 oktober. Levering gebeurt in de 2e helft van november.

De bestelling kan gebeuren via: greetbervoets@hotmail.com en/of 0496/79 54 67
De deadline  is 5 oktober 2021, want dan moet de speculaas besteld zijn om tijdig geleverd te worden.

We hopen dat we op jullie steun mogen rekenen!

Alvast bedankt,
Elien en Greet Bervoets