Tal en Thee bestaat tien jaar! En om dat te vieren doen ze op 30 januari graag ‘Het Archief van de Dingen’ cadeau aan kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Een verrassing voor groot en klein in de vorm van een luisterverhaal, een pakketje met gevonden schatten, een boekje en online materiaal.
Met de ploeg van hun nieuwe voorstelling ‘Wars’ bouwden ze aan de fonkelende wereld van hoofdpersonage Luttel, waarin ze jullie graag onderdompelen.
In Wars keert de kleine Luttel elke dag huiswaarts met haar zakken vol schatten: papiertjes, dopjes, kevers, takjes en vuursteentjes. Ogenschijnlijk onbenullige spulletjes waar ze woorden voor verzint en die ze koestert en bewaart.
Wil je ook graag een pakketje ontvangen? Inschrijven kan kosteloos tot en met 29 januari via [email protected] Vermeld zeker je naam, adres en e-mailadres. Zijn er meerdere kinderen in je gezin ouder dan 5 jaar die graag een pakket ontvangen, vermeld dit dan ook zeker.
Op 30 januari verstuurt Tal en Thee de pakketten per post en maken ze de wereld van ‘Wars’ en kleine Luttel ook online zichtbaar. Fijn om thuis samen aan de slag te gaan!
Gelukkige verjaardag, Tal en Thee!

vrijdag  29 januari 2021 om 18 u
Prijs: gratis
Locatie: CC De Adelberg
info: klik hier