Hoe gaan we met muziek om? Waarom vinden we sommige muziek geweldig en zegt andere ons helemaal niets? Hoe zit muziek precies in elkaar? … Op deze en andere vragen geeft Marc Erkens, pianist en opleidingshoofd muziek op de Leuvense Campus Lemmens van de LUCA School of Arts, leerrijke en beslist rake antwoorden.
Eén mens, één piano. Meer is er niet nodig om je mee te nemen ‘achter’ de muziek. Hoe gaan we met muziek om? Waarom vinden we sommige muziek geweldig en zegt andere ons helemaal niets? Hoe zit muziek precies in elkaar? Bestaat er zoiets als slechte muziek? Drukt muziek gevoelens uit? Of heeft ze het over nog iets anders? Op deze en andere vragen geeft Marc Erkens vermakelijke, leerrijke en beslist rake antwoorden. Je komt te weten waar muziek, in de breedste zin van het woord, in feite écht over gaat.

Waar muziek écht over gaat

Marc Erkens is pianist en opleidingshoofd muziek op de Leuvense Campus Lemmens van de LUCA School of Arts. Hij werd bekend via zijn bijdragen over klassieke muziek in het programma Culture Club op Canvas. Recent won Erkens de Klara Iedereen Klassiek-Prijs.

Raadhuis Dorp te Lommel

Op woensdag 4 december 2019 van 19.30 tot 21.30 u
Ticket : 12 €
Reservaties: 011 399 699
reservaties@ccdeadelberg.be
Organisatie: Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
Contact : info@ccdeadelberg.be