Het nieuwe boek van Kris Flameng uit Oud-Turnhout is verschenen.
Op vrijdag 18 december is het nieuwe boek ‘Wachten op de wind – Een verhaal over ontvoering, zusterliefde, intrige en moed’ van Kris Flameng verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Lotte, de zus van Lise, wordt in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het verwende kind dat steeds door iedereen wordt bejubeld, ligt na een dubieus ongeval in een diepe coma. Verdacht van zware drugsfeiten houdt men haar constant onder politietoezicht. Ondanks deze maatregelen worden, tijdens een ziekenbezoek, beide zussen brutaal ontvoerd en opgesloten in een camper. De foutief ingelichte opdrachtgevers waren niet op de hoogte van Lottes medische toestand. Lise, die verpleegster is, krijgt de opdracht om haar zus zo vlug mogelijk wakker en aan de praat te krijgen. Deze is er erg aan toe en krijgt de ene medische verwikkeling na de andere. Bert, de echtgenoot van Lise, ondervindt veel tegenwerking van de politie en start een eigen onderzoek.

Over de auteur
KRIS FLAMENG Leraar, muziekpedagoog & -therapeut, componist, auteur en dichter. Nascholingsdocent voor leerkrachten en medewerker bij de lerarenopleiding aan twee Vlaamse hogescholen. Auteur van zeven muzische werken en een dozijn cd’s ten dienste van het onderwijs. Schrijft muziek en teksten voor diverse artiesten, theater, musical en ballet. Creëert en bewerkt musicals. Is drijvende kracht achter enkele Vlaamse kleinkunstprojecten. Geeft drie dichtbundels uit en schrijft een theatermonoloog. Na ‘Gin- tonic & droge worst’ is ‘Wachten op de wind’ zijn tweede roman.

Boekgegevens:
Titel: Wachten op de wind – Een verhaal over ontvoering, zusterliefde, intrige en moed
Auteur: Kris Flameng
Verschijningsdatum: 18-12-2020 Aantal pagina’s: 272
ISBN: 9789464038958 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 21,99 Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België