Ze zijn zeldzaam, groepen zoals Yevgueni die nog weten te verrassen met hun zevende album. Avontuur en nieuwsgierigheid zitten in hun DNA. Wat goed was, is gebleven, wat nieuw is, voelt meteen goed aan. Het laat zich allemaal horen op Straks is ook goed, een volbloed popplaat die pendelt tussen eigentijds en tijdloos.

Nu Yevgueni de lockdowns overleefd heeft, stilaan worstelt met een beginnende midlife en praat met hun vijfjarige kinderen over wereldproblemen worden deze avonturen vertaald in teksten die nu eens duidelijk herkenbaar, dan weer mystiek en pöetisch zijn. Het credo blijft dat “het ergens over moet gaan, maar niet voor iedereen over hetzelfde”.

Yevgueni is veelzijdig, maar weet steeds weer te verrassen met beklijvende concerten voor de luwte en de spots van het theater.  Frontman Klaas Delrue en band slepen je mee in hun universum van klank, licht, verstilling en vertelling, vertraging en versnelling. Om je anderhalf uur later ontroerd, getroost, hoopvol en uitbundig de nacht in te sturen.

  • Prijs: € 22,00 / € 18,00
  • Duur: 90 minuten zonder pauze
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg