Het nieuwe boek van Christian Meadow uit Lommel is verschenen

Op vrijdag 29 januari is het nieuwe boek ‘Deus Vult – Zonder Gods Genade’ van Christian Meadow verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Hoop, vertwijfeling, verraad en passie In de hoge middeleeuwen.
1093, overspoeld door verdriet en weemoed trekt Alston in het gezelschap van zijn trouwe vriend Johan terug naar Vlaanderen. Door een tragische gebeurtenis belanden ze in de kerkers van de burcht van Godfried van Bouillon.
Ondertussen roept Paus Urbanus II op tot een heilige kruistocht tegen de ongelovigen in het oosten. De daaropvolgende gebeurtenissen, zullen onze geschiedenis een definitieve en onomkeerbare wending geven.
Tijdens de hardvochtige tocht naar het oosten twijfelt Alston meermaals aan zijn geloof, maar bezit de macht, noch de moed, om er tegen in te gaan. Hij wordt meegezogen in een web van politieke intriges, religieuze leugens en een bittere strijd om zijn eigen vege lijf te redden.

Over de auteur
Christian Meadow is een debuterende Belgische schrijver. Hij groeide grotendeels op in Duitsland, waar hij tevens een belangrijk deel van zijn professioneel leven doorbracht. Hij werkt momenteel in Antwerpen als leidinggevend ambtenaar en woont in Limburg. De trilogie ‘Deus Vult’ is zijn eerste werk: na lang aarzelen en een jaar opzoekingswerk heeft hij zich uiteindelijk overgegeven aan zijn nieuwe passie: schrijven.
Boekgegevens
Titel: Deus Vult – Zonder Gods Genade
Auteur: Christian Meadow
Verschijningsdatum: 29-01-2021 Aantal pagina’s: 280
ISBN: 9789464316100 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 22,50 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België