Wij trakteren tijdens Lommel SK – KMSK Deinze
EENTJE VOOR DE SFEER!
Zondag om 20u ontvangen we KMSK Deinze en wij trakteren! ???? Wie een cashless card heeft kan vanaf nu een gratis consumptie aanvragen via onze website: https://www.lommelsk.be/form-index.php

Doe het voor vrijdag 16u en geniet nog dit weekend van je gratis drankje!
COVID 19 RICHTLIJNEN:
Onze club stapt vervroegd over naar het Covid Safe Ticket! Supporters die de wedstrijd willen bijwonen, moeten een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Met dit certificaat krijg je toegang tot de wedstrijd, zonder dat je een mondmasker moet dragen of 1,5m afstand moet respecteren. Kom op tijd naar het stadion om drukte te vermijden. De bars zullen 90 minuten voor de wedstrijd al geopend zijn. Het heeft geen zin zonder certificaat af te zakken, want de toegang zal u helaas geweigerd worden.

Het Covid Safe Ticket:

Meer informatie over het Covid Safe Ticket vind je op onze website.
Wij voorzien geen testing aan de ingangen.

TICKETVERKOOP:

Losse tickets voor de wedstrijd kan je op de wedstrijddag kopen aan de loketten waar politie aan de hand van ID-controle natrekt of je wordt toegelaten in de thuisvakken.

Via de link onderaan de mailing kan je ook online tickets kopen. We sturen deze link enkel rechtstreeks naar onze fans. De link komt niet op onze website te staan. Dit is een gevolg van de recente gebeurtenissen met awayfans in de thuisvakken.

Daarnaast kan je ook nog tickets kopen tijdens volgend voorverkoopmoment aan de loketten aan het stadion:

VRIJDAG 27/08 (17u tot 19u)

LOMMEL SK TEGEN KMSK DEINZE KLIK HIER EN KOOP JE E-TICKETS!