Sijsele – Croonen Lommel : 85-78
Quarters :      22-18 / 30-15 (52-33) / 13-25 (65-58) / 20-20 (85-78)

Scores  Lommel :
Enrico Montanari 3, Wietse Jacobs 15, Bart Maesen 14, Dario Clemente 6, Toon Ceyssens 29, Martijn Hendrix 6, Jason Vanderheyden 5, Jorgen Kaerts 0.

Lommel haalt 20 punten achterstand op maar verliest de wedstrijd mede door een te kleine kern van 8 spelers. Toon Wesenbeek en Mathijs Gijbels (ziek) en Bram Schelkens en Matts De Keuster zaten gekwetst op de bank.
Een erg gemotiveerd Sijsele nam Lommel onmiddellijk bij de keel via 33-23 (14de min.) naar de grootste voorsprong 48-29 (19de min.). Lommel werkte in de eerste helft af aan slechts 32 % tegen 52 % van Sijsele. Na de rust nam Toon Ceyssens, die voor de rust vroegtijdig naar de bank verdween met 3 fouten en slechts 5 punten scoorde, zijn ploeg op sleeptouw en met een enorme inzet plukte hij 12 rebounds en in de tweede scoorde hij 24 punten. Op 1’13” van het einde naderde Lommel tot op 3 punten (81-78) maar leed dan jammerlijk 2 balverliezen waaruit Sijsele telkens scoorde met de nederlaag tot gevolg.