Het prettig gestoorde trio Roeland, Simon en Tom – samen Kwart voor Vrijdag – maakt al tien jaar lang samen muziek. Met veel enthousiasme, een pak muzikale bagage en vooral heel veel goesting zijn zij nu klaar voor hun eerste avondvullende voorstelling Geen Gezicht, die het midden houdt tussen muziektheater en cabaret.

Om Geen Gezicht te kunnen realiseren, vond Kwart voor Vrijdag steun bij Provincie Limburg, C-takt en CC De Adelberg. De Adelberg stapte als first believer mee in het verhaal. Vanuit de provincie kon het trio rekenen op een STROOM-subsidie van 1.500 euro. Deze subsidie wil Limburgs talent een duwtje in de rug geven om zich professioneel te ontwikkelen. Kwart voor Vrijdag was één van de negen projecten die Provincie Limburg in 2017 uitkoos om te begeleiden. De Adelberg bood ondersteuning bij de opmaak van dit subsidiedossier en was van bij het begin betrokken bij het groeiproces van de voorstelling.

Woensdag 24 januari presenteert De Adelberg de première van Geen Gezicht. Een buitenkans om dit aanstormend talent aan het werk te zien!