In deze bijzondere tijden wil CC De Adelberg meer dan ooit een plek zijn die mensen samenbrengt en door middel van kunst en cultuur met elkaar verbindt. De magie van het samen beleven is momenteel helaas nog beperkt. Toch staat ons gepassioneerde team klaar voor het nieuwe seizoen en zullen de deuren terug wijd opengaan.

Met veel trots en goesting presenteert CC De Adelberg het nieuwe cultuurprogramma voor 2020-2021 met o.a. La Guardia Flamenca, Senne Guns, Jan Leyers, 4hoog, Sprookjes Enzo, Stijn Meuris, Theater Terra, Fien Leysen, Wör, FroeFroe, Soetkin, Kommil Foo, Circus Ronaldo, Wim Opbrouck, Jef Neve, Bart Van Loo, Barbara Dex en veel meer…

Bekijk het volledige aanbod op de website www.ccdeadelberg.be. De brochure verschijnt in de laatste week van augustus.

Start ticketverkoop

De ticketverkoop voor 2020-2021 start op zaterdag 29 augustus om 10.00 uur. De balie is die dag geopend van 10.00 tot 12.00 uur, maar gelet op de maatregelen rond social distancing reserveer je bij voorkeur online.

Al vanaf 3 voorstellingen krijg je een korting van 30% op de basisprijs. Indien een voorstelling toch wordt geannuleerd, krijg je het ticketbedrag terugbetaald.

Een veilige beleving
CC De Adelberg garandeert een veilige beleving. De veiligheid van het publiek, de artiesten en alle medewerkers zijn de eerste prioriteit tijdens een seizoen dat er anders zal uitzien. De Adelberg respecteert strikt de richtlijnen die worden opgelegd m.b.t. COVID-19. Je kan deze richtlijnen en de laatste updates steeds raadplegen op de website.