Vanaf woensdag 9 juni zijn voorstellingen in theaterzalen weer toegelaten! Cultuurcentrum De Adelberg kijkt er enorm naar uit om aan haar bezoekers een mooi en gevarieerd programma te presenteren, met voor ieder weer zijn dada.

In de schouwburg en nieuwe Kleine zaal kan je zowel genieten van een ruim podiumaanbod als een reeks boeiende lezingen. In openlucht staan o.a. een Park Sessie in het Prinses Astridpark en een dansvoorstelling in de Sahara gepland.

En er is meer! Adelbergfilm by UGC vertoont in juni 3 pareltjes op het grote doek.

I.s.m. de Cultuurbar stelt De Adelberg bovendien een gloednieuwe reeks prikkelende en uitdagende foyerconcerten voor, Bar Dada. Je kan genieten van muziek en een lekker glaasje. Meer info en openingsuren van de Cultuurbar vind je op www.cultuurbar.be.

Hunker jij ook naar cultuur? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt! Check het programma met data, beschikbaarheid en ticketprijzen op www.ccdeadelberg.be.

Een veilige beleving voor de bezoekers, de artiesten en alle medewerkers is de eerste prioriteit van De Adelberg. De richtlijnen die worden opgelegd in het generieke basisprotocol cultuur en de sectorgids professionele kunsten worden dan ook strikt gerespecteerd en kan je nalezen op de website.