Met veel trots stelt LommelSK het nieuwe thuisshirt voor. Dit thuisshirt werd ontworpen in samenwerking met zowel jullie fans, de volledige staf, alle jeugdspelertjes en de voltallige spelerskern.

Het ontwerp is gebaseerd op de bosrijke omgeving rond de Gestelsedijk, de Lommelse Sahara en de stad. Het groen verwijst naar de bomen, de witte strepen zijn een verwijzing naar de schors. Daarnaast pronkt op de shirts ook het vernieuwde logo, dat ook ontworpen werd door een stemming bij supporters en iedereen betrokken bij de club.

CEO Mike Green over de shirtjes: “Onze thuistenue voor dit seizoen is heel speciaal voor ons. Het brengt verschillende projecten samen. We hebben zeer nauw samengewerkt met onze supporters, de shirts vertegenwoordigen het 90-jarig jubileum van de club en de shirts dragen het nieuwe logo. Dit alles is zo uniek en vertegenwoordigt opnieuw een stap in de weg die LSK aflegt. Daarnaast is het ook belangrijk dat het team de shirts een eerste keer zal dragen dit weekend, in ons eigen stadion.”

De shirts zullen binnenkort beschikbaar zijn in onze webshop.

Het ontwerpproces

Een half jaar geleden werd er samengezeten tussen het bestuur van LSK en de vier supportersverenigingen om een eerste aanzet te doen naar het thuisshirt voor het 90-jarig jubileumseizoen. Uit die overlegmomenten kwamen drie finale designs, eentje daarvan zou het nieuwe shirt worden. Iedereen die wilde kon zijn of haar stem uitbrengen op een van de drie designs. Het finale design haalde het met ongeveer de helft van de in totaal 1200 stemmen.