Bloedinzameling te Heeserbergen sluit NIET – oproep om bloed te blijven geven

Zowat alles in België gaat dicht maar níet onze bloedinzamelingen. Bloed geven is nog steeds mogelijk en moet dat ook altijd blijven om de bloedvoorraad – die binnen de kortste keren onder zware druk komt te staan – op peil te houden.

We verhuizen onze vertrouwde bloedinzameling op 1 april naar Lommel Kattenbos:

We verwelkomen je erg graag!

woensdag 1 april 2020 tussen 18u en 20u30

in *Parochiezaal Klosterhof, Oude Diestersebaan 1 te 3920 Lommel

* Er wordt transport van Heeserbergen naar Lommel Kattenbos voorzien door de Rode Kruisafdeling. Wens je meer inlichtingen over het vervoer contacteer dan voorzitter Jean Jonkers op 0477 35 64 32. 

Veilig voor donoren

De veiligheid van onze donoren is altijd een topprioriteit, en dat is nu niet anders. Het spreekt voor zich dat onze medewerkers alle hygiëne- en voorzorgsmaatregelen nauwkeurig opvolgen. Er wordt streng toegezien op de toepassing van een strikte hand- en hoesthygiëne en ook de afstandsmaatregel van 1 meter tussen verschillende personen wordt strikt nageleefd. Mobiele bloedinzamelingen zijn plaatsen die niet vergeleken kunnen worden met andere openbare plaatsen waar veel mensen kort bij elkaar komen, zoals concertzalen. In tegenstelling tot dat soort locaties zijn wij perfect in staat om een gecontroleerde setting te creëren waar alle preventiemaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, strikt nageleefd kunnen worden.